25. + 26. november

Pelskursus begyndere og øvede

Dato og tidspunkt: lørdag den 25. november – kl. 9.00-17.00 og søndag den 26.november 2017 – kl. 9.00 – 15.00. 

Instruktør: Jeannette Cerie Leffler – tlf. 2237 5465 – kan evt. kontaktes på mail: jeannette@cerie-collection.dk

Underviser Jeannette Leffler, er uddannet tekstilformgiver fra Hellerup Tekstil Akademi i 2005 med hovedfaget i damebeklædning og har speciale i skind og pels.

Pris: kr. 690,00 + eget forbrug

Sted: Kreativ Fritids lokaler på Rårup skole

Indhold: Har du det lige som jeg? der ikke kan gå forbi en pelsforretning uden at stoppe op. For så at syntes, at det er alt for dyrt, så har du mulighed for at stifte bekendtskab med denne verden.

 

På pelskurset kan du stifte bekendtskab med de spændende materialer og alle de muligheder der ligger i at arbejde med pels, hvad enten det drejer sig om accessoires eller hele beklædningsgenstande. Pels kan bruges i utroligt mange sammenhænge og til både små og store ting.

Kurset er tilrettelagt, så der ikke kræves forkundskaber og der tages udgangspunkt i pelsen. Der ses på forarbejdning og vedligeholdelse af forskellige typer pels, og der gives en grund vejledning og teknik til syning af blandt andet pels til pelskraver til jakker, tasker, luffer og andre beklædningsgenstande. Der undervises i teknikker til opskæring og syning af pels på en almindelig symaskine.

Medbring: På kurset kan der købes bundtmagerknive og forskellige typer pelsskind, samt et kompendium til ca. 35 kr. Egen symaskine skal medbringes.

14 dage før kurset vil I modtage et brev med partiske ting I skal have med på kurset.   

Tilmelding: senest 25. oktober 2017